De Vriendenprijsweken zijn weer begonnen! Ook bij Werk-verkeer!

By September 13, 2017Uncategorized

De vriendenprijsweken zijn bij Volkswagen van start gegaan, in het teken van de 70 Edition.

Economy Edition

De instapmodellen van Volkswagen bedrijfswagens met de “noodzakelijke” basisuitrusting. Wilt u toch een VW Caddy rijden tegen een redelijke prijs? Kies dan voor de Economy Edition welke nu in de aanbieding is gedurende de vriendenprijsweken.

Scherp geprijsde Economy Editions uitrusting;

  • Schuifdeur rechts
  • Elektrisch pakket
  • In hoogte verstelbare bestuurdersstoel en bijrijdersstoel Climatic airconditioning
  • Radio ‘Composition Audio’ inclusief telefoonvoorbereiding
  • Comfort bestuurdersstoel (van toepassing op Transporter)
  • Cruise Control (van toepassing op Transporter)

VW Caddy 75pk Economy edition vanaf € 13.695,-

VW Transporter L1H1 84pk Economy edition vanaf € 19.545,-

VW Transporter L2H1 102pk Economy edition vanaf € 22.645,-

De VW Caddy en VW Caddy Maxi 

Gedurende de vriendenprijsweken heeft Volkswagen voor de VW Caddy naast de economy edition ook andere uitvoeringen in de aanbieding. Zoals de Caddy Easyline, Caddy Trendline, Caddy Comfortline, Caddy Highline en het meest complete model de speciale Caddy 70 Edition!

Als we gaan kijken naar de prijsverschillen tussen de diverse uitvoeringen en de prijsverschillen dan is wat ons betreft de keuze snel gemaakt. De 70 Edition is de meest uitgebreide variant t.o.v. bijvoorbeeld de Highline uitvoering met een prijsverschil van € 670,- euro. Voor dit bedrag heeft u als meer uitvoering; Bi-Xenon koplampen, getinte achterlichten, grootlichtassistent, Adaptieve cruise control, 17 inch Canyon lichtmetalen velgen, bedrijfswagenapp en rittenregistratie (tot 2018 kosteloos) daarna € 15,- per maand voor het hele pakket. En uiteraard de 70 Edition badges op de zijflanken.

De VW Transporter T6 uitvoeringen en uitrustingen

De Volkswagen Transporter bestaat inmiddels alweer 70 jaar. Voor deze gelegenheid hebben ze de 70 Edition gedurende vriendenprijsweken 2017 samengesteld. Toch wel een volle uitvoering te noemen met o.a. LED koplampen, bumpers in kleur, Climatic airco en 17 inch velgen.

Zowel verkrijgbaar als enkele cabine variant als dubbele cabine variant, het verschil in de prijsstelling voor de dubbele cabine uitvoering bedraagt € 5.900,- euro. Een van de verschillen in de uitvoeringen; Multivan dashboard / front (hetzelfde als stylepakket) en de bijrijdersstoel is comfort uitgevoerd.

Wij bij Werk-verkeer komen spoedig met meer uitleg over de dubbele cabine en de mogelijkheden tot achteraf inbouw. Neem contact met ons op of hou onze website in de gaten.

De VW Crafter 2017, een 100% Volkswagen product

Voorheen werd de Crafter bij Mercedes geproduceerd maar sinds dit jaar rolt hij van de band bij Volkswagen. De nieuwe Volkswagen Crafter is daarmee dan ook een 100% Volkswagen product. Sinds de introductie is hij als klap op de vuurpijl dan ook uitgeroepen als International Van of the Year.

Gedurende de vriendenprijsweken doet de Volkswagen Crafter dan ook mee in de acties. Met als meest uitgebreide pakket de 70 Edition net als de Caddy en de Transporter. De “telling” in lengte uitvoering is gewijzigd ten opzichte van de voorgaande Crafter. De nieuwe L3 uitvoering is nu de L2 uitvoering van het voorgaande model.

Zie het promotiefilmpje van de nieuwe VW Crafter: https://www.youtube.com/watch?v=cyE8JOejd8I

De vernieuwde VW Amarok 3.0 V6 TDI

Nieuw in het programma de dikke 3.0 V6 diesel in de VW Amarok “Aventura”. Van de krachtige maar bescheiden 163 pk tot de overboost topper met maar liefst 245 pk! Daarnaast is de nieuwe amarok ook leverbaar in diverse stoere mattinten en uiterst comfortabele ergo comfort stoelen.

Het aventura pakket met een inruilpremie nu met de vriendenprijsweken van € 2.000,-

  • 20 inch Talca velgen
  • Aventura Sportsbar achterop
  • Sidebars met geïntegreerde led verlichting
  • Multifunctioneel stuurwiel
  • Discover media radio en navigatie
  • Car-net (informatie systeem)
  • Aventura lederen bekleding
  • Ergocomfort stoelen (14 standen verstelbaar elektrisch)
  • Winterpakket

Bekijk hier een test video van de Amarok Aventura; https://www.youtube.com/watch?v=CBIYfRFIemY

U vind hier binnenkort onze aanvullende pakketten voor de Volkswagen bedrijfswagens. Zoals betimmeringspakketten; wandbetimmering, (schuif) deurbetimmering en laadvloeren in de diverse materialen. En dat tegen de laagste prijs van Nederland! Daarnaast hebben wij veel accessoires, stylingproducten, sidebars en inrichting mogelijkheden tegen aantrekkelijke prijzen!

Advies? Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

072-8448745 – 062-8870860 – info@werk-verkeer.nl of kom bij ons langs in de showroom!

Leave a Reply